Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

5.jpg
60 godina GISKO

Predstavljanje kataloga „Neodoljiva Hrvatska“

Turistička zajednica grada Osijeka i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek pozivaju Vas na predstavljanje najvećeg hrvatskog turističkog kataloga „Neodoljiva Hrvatska“. Predstavljanje će se održati u petak, 13. veljače 2015. godine u 17:00 sati u izložbenoj auli GISKO na katu.
Katalog će predstaviti autorica i voditeljica projekta Sunčana Matić. Prigodnim riječima nazočnima će se obratiti direktor Turističke zajednice grada Osijeka Saša Uranjek.  Kraćim prigodnim programom predstavit će se ženska pjevačka skupina „Šokice“, udruga „Šokačka grana“ iz Osijeka.
Predstavljanje kataloga „Neodoljiva Hrvatska“, kao i povodom predstavljanja upriličene aktivnosti,  doprinos  su kandidaturi grada Osijeka za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.
Katalog „Neodoljiva Hrvatska“ će u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek biti izložen od 13. veljače do 9. ožujka 2015 od 08:00 do 19:30 sati.

Impozantan katalog pod nazivom „Neodoljiva Hrvatska“ na kojem je radilo preko 50 stručnih, renomiranih suradnika, predstavlja hrvatske atrakcije, prirodne ljepote, povijesnu i kulturnu baštinu, tradiciju, običaje, narod, gospodarstvo, sportske uspjehe, turističku ponudu i njezine specifičnosti. Privlačan veličinom formata, širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira predstavlja novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao turističke destinacije posebno atraktivne posjetiteljima kroz cijelu godinu.    


Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
Posudbeni odjel, Odsjek za odrasle GISKO

 

11.02.2015.