Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

2.jpg
60 godina GISKO

Radionica

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Red Bull pozivaju vas na radionicu "Red Bull Škrabanje" koja će se održati u subotu, 15. prosinca 2012. godine u vremenu od 10.00 do 12.00 sati. Radionica će se održati u prostoru Kluba za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.
Red Bull Škrabanje projekt je namijenjen svima onima kojima su dovoljni papir i olovka da bi izrazili svoju kreativnost. U Klubu za mlade posjetit će vas Red Bull Wings djevojke od kojih ćete dobiti kartice za škrabanje.
Pravila su jednostavna: na poleđini kartice za škrabanje pokažite nam kuda vaše misli lutaju za vrijeme predavanja. Možete koristiti olovke, bojice, flomastere i ostala sredstva za škrabanje, samo je bitno da je rad izrađen rukom.
Rad možete dati Wingsicama ili ga ubaciti u kutiju koja će biti postavljena ili ga poslati na našu adresu Radnička 41/VI, Zagreb. Najboljih dvadeset radova odabranih od strane stručnog žirija ulazi u online izbor, gdje će putem Facebook aplikacije moći svi glasovati za svog favorita. U natjecanju sudjeluje pet hrvatskih sveučilišta – Osijek, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb.
Probudite umjetnika u sebi, pokažite nam svoj talent i osvojite zanimljive nagrade!

Radionice su besplatne i namijenjene svima zainteresiranima.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
•    Klub za mlade GISKO
•    Filip Kroo-Španić: 091/583 5491

12.12.2012.